AANBOD

Gratis sessie

In mijn praktijk of een fijne wandeling
0,-
 • TIJD VOOR JOU!
 • VERLANGENS UITSPREKEN
 • WAT JE KUNT VERWACHTEN

Instant help

1 OP 1 SESSIES
350,-
 • 3 WEKEN
 • VAN JE ANGST / ONZEKERHEID AF
 • CREËER ZELFVERTROUWEN

De reis naar jezelf

TRAJECT
1299,-
 • 10 WEKEN 1 OP 1 COACHING
 • 3 MODULES
 • PERSOONLIJK ACTIEPLAN

QHHT sessie

IN CONTACT MET JE DIEPSTE KERN
333,-
 • DIEPGAANDE EN TRANSFORMERENDE REIS
 • 1 SESSIE VAN 7 UUR WAARVAN 2 UUR HYPNOSE
 • MOGELIJKHEID TOT HELING VAN FYSIEKE EN MENTALE PROBLEMEN
Populair

Ik had sterk het gevoel dat het leven zoveel meer is dan hoe ik het ervaarde. Door bij mezelf te onderzoeken heb ik antwoorden gekregen en heeft het mijn leven verrijkt op vele manieren

Lisette Krapels

"CHANGE YOUR LIFE, CHANGE YOUR STORY"

Over coaching

Is coaching ook iets voor mij?
Groeien is niet iets wat je "een keertje" doet, het is een manier van leven. Hoe goed je ook bent of hoe goed jij je ook voelt, er is altijd ruimte om te groeien! Als je niet groeit cirkel je rond in je comfortzone en vinden we het leven 'wel prima'. Om te groeien of eigenlijk uit je comfortzone te stappen, moet je jezelf uitdagen, uit stretchen buiten je comfortzone, in beweging blijven. Buiten jouw comfortzone staat een schatkist op jou te wachten van ongekende mogelijkheden. Daarom geloof ik dat coaching ook iets voor jou is, omdat jij voelt dat je wilt groeien!
Ga naar het aanbod
Wat kan ik verwachten?
Coaching richt zich op de persoon die jij bent geworden door de jaren heen. Door je ouders, hoe je bent opgegroeid, gebeurtenissen in je leven. Tijdens de sessie is er 100% aandacht voor jou, voor wat jij belangrijk vindt en wat jij uit het leven wilt halen. Je voelt dat het anders kan of neem je geen genoegen meer met 'ik ben gewoon zo'.

Tijdens mijn coaching sessies werken we eerst toe naar de kern, 'waarom doe je wat je doet', aan overtuigingen, waarden en brengen deze in lijn met jouw doel of missie. Je laat los wat niet meer dient en we vervangen deze met nieuwe overtuigingen die jou wel dienen! Investeren in persoonlijke groei vraagt van jou, naast een investering in geld, nog iets heel belangrijks, het vraagt van jou 100% motivatie en 100% commitment, alleen dan veranderd alles!

Ga naar het aanbod
Wat zijn de kosten van een coachingstraject
Een belangrijk deel van de beslissing om te investeren in een coach, is ook de prijs. Hoewel het aanbod maatwerk is, geef ik je graag een idee van de investering die een persoonlijk ontwikkelingstraject van je vraagt. Voor een traject waarbij wij elkaar 8 tot 10 keer ontmoeten en 10 uur samenwerken kan gedacht worden aan € 1.200,-- all in. Hoe dit er precies voor jou uitziet, bijvoorbeeld de duur van het traject (afhankelijk van omvang en intensiteit), locatie van de coaching, bespreken we tijdens het intakegesprek.
ga naar het aanbod
Wat houdt een intakegesprek in?
Tijdens het intakegesprek gaat het om jou, waarmee kan ik jou helpen? Tijdens dit gesprek creëer ik veiligheid en vertrouwen zodat jij de ruimte voelt om jouw hulpvraag bij mij neer te leggen en je vragen te stellen. Hierdoor komen we erachter of we een match zijn en welk pad we dan zullen gaan bewandelen met tools en technieken die bij jou passen.
ga naar het aanbod
Previous
Next

Schrijf je in voor

De nieuwsbrief

Schrijf je in om altijd in contact te blijven en het laatste nieuws te ontvangen van Personal Happiness en al de activiteiten!