De reis naar jezelf

Herken je dit?

 • Je vriendin belt. ‘dit keer gaat het gesprek een keer niet alleen over haar’ heb je jezelf voorgenomen. Het is leuk, bekend te staan altijd een luisterend oor te bieden maar jij vindt het ook fijn om een keer je ei kwijt te kunnen en te delen wat jou bezig houdt. Gedurende het gesprek probeer je het gesprek naar je toe te draaien maar het lukt je niet. Je hangt op met een vervelend gevoel in je buik en lichtelijk gefrustreerd vraag je je af hoe dit nu toch elke keer kan gebeuren en stiekem wil je al niet meer met haar bellen.
 • Al een tijdje wil je yogalessen gaan volgen, je snakt naar een momentje voor jezelf in je drukke week waar alles om anderen draait en de week vlekkeloos te laten verlopen. Je zoekt rust! Even weg van huis en altijd maar dezelfde mensen. Maar het kómt er maar niet van op de één of andere manier want; druk. Je kinderen moeten naar sport, of muziekles, man heeft ook zijn sport, ouderavonden, verjaardagen, overwerken, laten de avonden vullen. Laat maar weer zitten, denk je, er is geen tijd en als je ’s avonds tijdens het tandenpoetsen voor de spiegel naar jezelf kijkt voel je je bozig en verdrietig tegelijk. Je hebt weer geen actie genomen om iets voor jezelf te gaan doen.
 • Hoogste tijd om weer eens een vakantie te plannen samen met je partner. De periode is snel afgestemd met elkaar maar je merkt dat het maken van een keuze over het land, het soort accommodatie en de invulling toch niet helemaal met elkaar overeenkomt. Aaaiiiii, de stemming slaat om en je merkt dat het ineens heel ingewikkeld wordt, de paniek in jou slaat toe want het moet wel ‘gezellig’ blijven en dan doe je wat je altijd doet, je geeft toe aan wat hij wil en je doet alsof je het toch ook wel heel leuk vindt en je zegt hem dat je er naar uitkijkt en zin in hebt. Je foetert ondertussen op jezelf waarom je dit weer hebt laten gebeuren.
 • Je bent lekker met je vriendinnen uit eten bij jullie favoriete restaurant. Eindelijk even een momentje voor jezelf. De ober komt langs om de bestelling op te nemen en je ziet meteen iets op de kaart staan wat je wilt bestellen, dat gaat ‘m worden! Dan komt de vraag waar je al bang voor was dat hij zou komen; ‘zullen we dit gerecht samen delen?’ ik kan dat niet op in mijn eentje zegt je vriendin.. en jij ook niet toch? En je zegt dat je het gerecht wel wilt delen met haar. De rest van de avond heb je er toch flink de pest in en baal je van jezelf dat je dit hebt laten gebeuren. Je had er al niet echt trek in, zo lekker was het niet, je moet er nog voor betalen ook en de avond die zo gezellig begon is als sneeuw voor de zon verdwenen voor je.

Hoe zou het voor je zijn als;

 • Je zou zó graag willen dat de telefoongesprekken over en weer gaan tussen jou en je vriendin, dat je de ruimte voelt om ook jouw verhaal te delen en je weer zin krijgt om haar te spreken
 • Je zou willen dat je gewoon naar yogales durfde te gaan, ook al moet je andere dingen doen
 • Dat het je eindelijk lukt om de vakantie zo te plannen met je partner, dat ook jij intens kan genieten van je welverdiende vrije dagen en je na je vakantie dit eens een keer eerlijk kan zeggen tegen iedereen omdat je dit ook zo voelt!
 • Je tijdens je gezellige etentje met je vriendinnen de moed hebt om voet bij stuk te houden en het gerecht te kiezen waar jij mega trekt in hebt, ook al vragen ze je weer een gerecht te delen

Dat is zeker mogelijk als je dit traject volgt!

We gaan een traject aan van 10 weken. Hierbij zien we elkaar 1 keer per week in mijn praktijk. Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur, hou na de sessie wat ruimte voor jezelf vrij zodat je ontspannen in de sessie kan zitten.

Het traject bestaat uit 3 modules;

In module 1 gaan we eerst kijken waardoor het nu is zoals het nu is, wat maakt dat jij jezelf maar blijft aanpassen

In module 2 werken we toe naar wat je nodig hebt om dit gedrag op te oplossen en er afscheid van te nemen. Hier wordt duidelijk wat jij nu écht wilt, wat voelt goed voor mij en waar gaat jouw hart sneller van kloppen omdat je je bewust wordt van wat je altijd deed. De mist trekt op! En je ziet nu alles helder!

In module 3 is er een nieuwe realiteit geboren. Jouw nieuwe inzichten en het geleerde gaan we nu vormgeven en zelf leren toepassen. De focus ligt hier op integreren en het leren vast te houden, zodat je na de laatste sessie vol vertrouwen de deur uitloopt, vol energie, waar JIJ ‘in control’ bent van jouw leven, jouw Personal Happiness.

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Na elke sessie ontvang je een opdracht en vraag ik je om een reflectieverslag te maken zodat je nog even rustig kan stil staan wat er aan de orde is gekomen tijdens de sessie. Op deze manier houd je de ervaringen die je opdoet voor jezelf vast, worden deze minder vrijblijvend, verbind je er consequenties aan en zul je de rode draad ontdekken in jouw verhaal. Vragen die ontstaan nemen we mee in de volgende sessie.
 • Ik maak ook een persoonlijk actieplan. Een hele fijne tool om te zien wat we hebben bereikt en welke stappen we nog gaan nemen om jouw doelen te behalen. In dit actieplan is ook een meting opgenomen zodat we jouw progressie goed kunnen bijhouden.

Aan het einde van het traject ga je naar huis met:

 • Dat de telefoongesprekken met je vriendin alleen maar over haar gaan is verleden tijd, als je nu ophangt ben je blij en kan je weer genieten van de telefoongesprekken die jullie met elkaar hebben
 • Twijfel je niet meer óf je die yogales gaat volgen, je hebt al een proefles ingepland voor volgende week! En het voelt heerlijk!
 • Je hebt de regie weer over jouw leven, je hebt aandacht voor je kinderen, partner en je vriendinnen maar je weet nu heel goed hoe je voor jezelf moet zorgen en dat geeft je eigenlijk alleen maar meer energie
 • Je bent niet meer bang om de sfeer te verpesten als jij en je partner het even niet met elkaar eens zijn. Je geeft eerlijk aan wat jij graag wilt en jullie komen samen tot een mooi besluit waarin jullie beiden optimaal kunnen genieten van jullie welverdiende vakantie
 • Je geniet van de tijd samen met je vriendinnen en je kijkt er enorm naar uit, de zorgen om niet te durven kiezen voor wat jij wilt bestaan niet meer

Investering € 1.010,-

Plan nu een gratis sessie

Wat anderen over mij en het programma zeggen

In 2017 heb ik een zware burnout gehad. Dik 1,5 jaar onderweg geweest en een coachingtraject gevolgd. Daarna ging het beter, maar halverwege 2020 zat ik niet goed in mijn vel. Ik voelde mij niet helemaal happy, had lichamelijke klachten en zat in een negatieve spiraal vast. 

Mijn zelfbeeld was niet goed en kon mijzelf moeilijk accepteren.
Coaching ging weer door mijn hoofd, maar om daadwerkelijk de stap te zetten is dan toch altijd weer een ding.


Toen ik zag dat Lisette coaching geeft, ben ik met haar een startgesprek aangegaan om te kijken waar zij dacht dat er een pijnpunt zat waar we aan konden werken.

 
Het gesprek was intens, er kwam heel veel verdriet vrij, maar doordat Lisette zich openstelde, ze de juiste vragen stelde en mij geruststelde had ik direct iets van hier moet ik mee doorgaan. Het voelde goed en vooral vertrouwt. Iets wat ik hoog in de vaandel heb staan.

Ik ben met volle 100% het traject aangegaan met Lisette en wat heb ik daar veel van geleerd. Het was een weg met veel vallen, maar zeker daarna opstaan. 

Het was intensief, maar ik voelde mij na iedere sessie een heel stuk beter voelen. Ik werd vrolijker, opgewekter, energieker en ik laat mij niet zo snel meer uit de weg slaan. Ook mijn omgeving valt het op, complimenten komen regelmatig voorbij. Ik had enorm gebrek aan zelfvertrouwen en nu durf ik echt te zijn wie ik wil zijn, allemaal dankzij Lisette! 

 

Veel gestelde vragen

Na de betaling kun je via mijn online agenda jouw afspraak al plannen!

In mijn praktijk aan de Eleanor Rooseveltlaan 3-25 te Zoetermeer 

Als dit beter uitkomt, reistijd en/of afstand een rol speelt. Soms is het beter om fysiek bij elkaar te komen, dit zal ik dan van tevoren aangeven.

Als je behoefte hebt aan coaching wil je graag weten welke vergoedingsmogelijkheden er zijn. Coaching valt helaas nog niet onder de basisverzekering van je zorgverzekering.

Gelukkig zijn er een aantal manieren om wel toegang te krijgen tot een coachbudget. Bekijk hieronder welke optie voor je geschikt kan zijn. De onderstaande opties zijn ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

1: Check je CAO

Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. De kans is aanwezig dat in je CAO een coach- of opleidingsbudget is opgenomen. Je CAO is online terug te vinden of op te vragen bij je HR-manager.

2: Ga de mogelijkheden na bij je HR-manager

HR of personeelszaken beschikken vaak over een opleidings- of bijzonder budget wat besteed kan worden aan onder andere coaching. Goed om te weten: coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief voor bedrijven en wordt dus zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR-managers.

3: Belastingaftrek bij ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst