In contact met de wijsheid van je Hogere Zelf

Het is weer de hoogste tijd om wat extra aandacht te geven aan de hypnose sessies die ik met enorm veel liefde geef. QHHT oftewel Quantum Healing Hypnose Technique. Een verschrikkelijk woord om uit te spreken 😉.

QHHT

Een gekke naam en het enige waar je een link naar kan leggen is het woord hypnose, dat je onder hypnose zal gaan zal je wel snel duidelijk zijn maar de rest is een groot vraagteken. Vandaar dat ik er weer even over schrijf, het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik er een blog over heb geschreven, als je die ook nog wilt lezen, ik zet de link hieronder. 

Potatoe lives

Toen ik in 2020 begon met deze sessies weet ik nog goed dat ik vaak in “potatoe lives” kwam, vorige levens waarin ze vaak in een dorp leefden met elkaar, als gezin, vee en de dorpelingen elkaar hielpen. Soms overleed er een kind maar meestal was het een vredig leven waarin ze overleden in hun eigen huis.

Nu is het anders…

Nu is dat al zeker 2 jaar geleden dat er iemand bij mij kwam die op deze manier door vorige levens heen ging.

De klanten die ik nu help hebben heftigere vorige levens. Ook levens waarin veel rijkdom was, buitenaards leven en blijven we ook in dit huidige leven omdat het nodig is gebeurtenissen in dit leven te begrijpen en te doorvoelen.

Proces

In het begin bleef ik vaak in één vorig leven, nu schieten we regelmatig door verschillende levens. En ik begrijp het nu ook beter. Als je het zo vaak doet weet je natuurlijk op een gegeven moment wat je dan het beste kan zeggen om verder te gaan. Maar ik leer nog elke keer hoor want het gaat echt beyond everything! Being humble… zo voelt het voor mij elke keer opnieuw. Ik krijg kippenvel terwijl ik dit schrijf.

Het is niet alleen een prachtig proces voor hen maar ook voor mij. Ik denk wel dat ik op deze manier rustig heb kunnen wennen aan wat er allemaal kan plaatsvinden, leren vertrouwen op mezelf en de connectie met het hogere zelf. Ik denk ook dat dit ook bewust zo geleid is.

Het Hogere Zelf

Het Hogere Zelf is bij iedereen anders. Soms is de stem héél anders, dan zit je toch een beetje raar te kijken als je dit voor het eerst hoort kan ik je vertellen 😉. Soms is de stem langzamer of zachter en soms is het Hogere Zelf heel grappig. En soms begrijpen ze de woorden niet die wij geven aan iets hier op aarde. Net als bijvoorbeeld de tijd, dat kennen ze ook niet. Tijd is aards, een manier waarop wij door het leven gaan, waar we ons aan vasthouden.

“De ongeziene wereld”

Zoals je misschien wel hebt gelezen op mijn socials ben ik ook bezig met trance lessen. Ook daar ben ik in contact met de ongeziene wereld. Ik vind het een mooie omschrijving, de ongeziene wereld. Er is zoveel, gigantisch veel wat wij nog niet weten en niet zien. That makes you feel humble. Wij zijn echt maar een heel klein mini stipje van alles wat er is en soms zijn de ego’s op deze wereld zo groot, dat ze denken dat zij alles hebben wat ze willen, alles kunnen maken en alle wijsheid in pacht hebben maar ik kan je vertellen….dat is echt niet zo.

En ik ook niet. En dat zal ook nooit gebeuren. Ik leer elke dag weer opnieuw. Nieuwe dingen. Ik sta er ook voor open. Ik ben nieuwsgierig naar wat er mogelijk is en wat  er nog meer is en hoe ik mij kan ontwikkelen.

Is een QHHT sessie wat voor mij?

Als je twijfelt of een sessie wat voor jou is zou ik zeggen, neem contact met mij op, bel me. Dan help ik je met je vragen.

Ik heb mensen geholpen met allerlei (levens) vragen.

 • Wat is mijn missie
 • Waarvoor ben ik hier
 • Ik heb geen zin meer in het leven, kan jij mij nog helpen
 • Ik vind het leven niet leuk hier, waarom niet en hoe kan ik dit veranderen
 • Waarom lukt het mij niet om af te vallen
 • Waarom loopt de relatie met mijn vader/moeder zo stroef
 • Is X nog bij mij en heeft hij nog een boodschap
 • Hoe is het met mijn overleden familielid/vriendschap/dier
 • Waarom heeft mijn hond last van X
 • Blijf ik dit werk doen
 • Hoe kan ik de relatie met X verbeteren
 • Wie is er bij mij
 • In mijn dromen krijg ik boodschappen door maar ik begrijp niet wat ik er mee moet
 • Als ik op mijn werk ben voel ik dat ik daar weg wil, komt dat door de energie die daar hangt
 • Ben ik in een vorig leven een Indiaan geweest
 • Ik heb last van mijn knie, waarom
 • Waarom trek ik altijd dezelfde mensen aan
 • Hoe is het als ziel, hoe gaat dat
 • Wat gebeurd er als je overleden bent

Ik vertel je meer….

Zoals je zult begrijpen kan ik nog wel even doorgaan 😉. Het is echt voor iedereen die vastloopt op wat voor manier dan ook. In je relatie met je partner, je familie of kinderen, werk, emoties. Door een gebeurtenis in je leven of meerdere gebeurtenissen in je leven.

Over de klachten die je kunt hebben

Op het gebied van je gezondheid.  Heb je klachten in je lichaam. De klachten zijn er niet voor niets, die willen, net als jij, gezien en gehoord worden, aangestuurd door jouw Hogere Zelf, hoe langer je niet luistert, ze negeert, hoe erger de klachten zullen worden. Het geeft een signaal. Er is iets niet in lijn, je doet iets waar je energie lekt, je negeert iets, je mag ergens naar gaan kijken.

En het kan zijn dat je met klachten loopt die helemaal niet van jou zijn maar je nog “meedraagt” uit een vorig leven. Ook bepaald gedrag kan helemaal niet bij jou horen in jouw vorm als mens hier op aarde maar is het iets uit een vorig leven wat nog niet opgelost is en dan is het aan jou om dit te doorbreken in dit leven of het kan losgelaten worden, geheeld worden en dan heb je er na de sessie geen last meer van.

Ik heb ook mensen die komen vanuit een nieuwsgierigheid, die graag eens willen ervaren hoe het is om contact te hebben met het Hogere Zelf en welke wijsheid ze dan delen.

Hypnose

Iedereen kan onder hypnose gaan, mits je het toelaat, als jouw overtuiging is dat hypnose niet werkt, kan ik daar nooit aan voorbij omdat je jezelf daarmee tegenhoudt om je te laten gaan. Want dat is het, laat je gaan net als mediteren.

Ik hoop je hiermee weer een beetje meer toe te hebben gelaten in de wereld van QHHT, dit is de link naar mijn eerdere blog https://personalhappiness.nl/over-quantum-healing-hypnose-technique/

Mocht je er een keer met mij over willen kletsen, neem dan contact met mij op en klik hier!

Wie weet tot snel! Liefs,