Een 10 weken traject met 3 modules voor meer (zelf)vertrouwen,  waarin je weer aan het stuur staat van jouw leven met de juiste mindset.

 • Het gevoel van (zelf)vertrouwen ontbreekt, het gevoel niet goed genoeg te zijn of het niet waard te zijn
 • Overtuigingen, obstakels die je in de weg staan
 • Dat je niet doet wat je eigenlijk wilt
 • Doelloos je leven te leiden en het leven te ondergaan in plaats van aan het stuur te staan
 • Het gevoel dat je gevangen zit (in je denken)
 • Je hebt zelf al onderzoek gedaan en het geprobeerd op te lossen maar het lukt niet
 • Je cijfert jezelf weg
 • Je wilt zijn wie je bent, je eigen ruimte innemen
 • Het gevoel dat jou alles overkomt
 • Het gevoel dat je blijft ronddraaien in een cirkeltje en je komt er niet uit, je leven veranderd maar niet

Het allermooiste is dat alle antwoorden al in jou zitten om te bereiken wat jij wilt! Ik wijs alleen de weg door middel van het stellen van de juiste vragen en daarbij maak ik gebruik van tools en technieken die bij jou passen. 

Ik geef jou dat duwtje in de goede richting zodat je;

 • Zelf aan het stuur staat
 • In beweging bent
 • Doelen kan gaan stellen
 • Doelen behaalt
 • Focus hebt
 • De juiste mindset hebt
 • Kwaliteit van jouw leven verbeterd
 • Onnodige ballast verdwijnt
 • Vrijheid ervaart
 • Zelfliefde ervaart

WIE BEN IK?

Wie is Lisette dan eigenlijk? Past ze bij mij als coach? Hele goede vragen, dus hieronder vertel ik graag iets over mijzelf!

Ik ben in aanraking gekomen met coaching door mijn eigen proces. Door een dieptepunt in mijn leven waarbij de nodige pijn kwam kijken zag ik op een moment ineens in dat het leven dat ik leidde helemaal niet zo hoefde te zijn en leerde ik gedurende de jaren mijn lessen. Met kleine stapjes kwam ik elke keer tot nieuwe inzichten, deed ik onderzoek naar mijn vragen, kreeg ik de antwoorden en liep ik steeds meer richting de top van de berg in plaats van in het dal te blijven rond cirkelen. Door de wijsheid, diverse tools en technieken die ik heb geleerd de afgelopen jaren heb ik een methode ontwikkelt die anderen helpt in hun eigen proces.

Door met mij als coach in zee te gaan, ga je op zoek naar wat je wilt, naar de antwoorden op jouw vragen, ik wijs je de weg door middel van het stellen van de juiste vragen en ik maak daarbij gebruik van tools en technieken die bij jou passen.

Jouw potentie naar jouw Personal Happiness

Jouw Coach Personal Happiness
Profiel Personal Happiness

Voor wie is mijn coaching bedoeld?

Het 10 weken traject ‘Meet the new you’ bestaat uit

Module 1 Tot de kern

Deze module duurt ongeveer drie weken, uiteraard valt met deze ruimte te spelen. Hier begin ik met de uitleg van mijn coaching methode en we maken een eerste opzet van jouw plan! Daarna gaan we aan de slag om tot de kern te komen van jouw hulpvraag en als we dat hebben bereikt gaan we door naar de volgende module. 

Module 2 Create the new you

Deze module neemt ongeveer 4 à 5 weken in beslag. Als we tot de kern zijn gekomen zijn we toe aan de volgende stap. Hier werken we toe naar het oplossen van conflicterende of niet dienende overtuigingen en naar hoe jij jouw leven WEL wilt leiden! Hierbij maken we gebruik van diverse tools en technieken, afgestemd op wat bij jou past.

Module 3 Jouw toekomst vanuit een nieuw perspectief

Deze module duurt ongeveer drie weken. Jouw nieuwe inzichten en het geleerde gaan we nu vormgeven en zelf leren toepassen. De focus ligt hier op doelen stellen en richting geven, zodat je na de laatste sessie vol vertrouwen de deur uitloopt, vol energie, waar JIJ aan het stuur staat van jouw leven, jouw Personal Happiness.

Wat anderen over mij en het programma zeggen

In 2017 heb ik een zware burnout gehad. Dik 1,5 jaar onderweg geweest en een coachingtraject gevolgd. Daarna ging het beter, maar halverwege 2020 zat ik niet goed in mijn vel. Ik voelde mij niet helemaal happy, had lichamelijke klachten en zat in een negatieve spiraal vast. 

Mijn zelfbeeld was niet goed en kon mijzelf moeilijk accepteren.
Coaching ging weer door mijn hoofd, maar om daadwerkelijk de stap te zetten is dan toch altijd weer een ding.


Toen ik zag dat Lisette coaching geeft, ben ik met haar een startgesprek aangegaan om te kijken waar zij dacht dat er een pijnpunt zat waar we aan konden werken.

 
Het gesprek was intens, er kwam heel veel verdriet vrij, maar doordat Lisette zich openstelde, ze de juiste vragen stelde en mij geruststelde had ik direct iets van hier moet ik mee doorgaan. Het voelde goed en vooral vertrouwt. Iets wat ik hoog in de vaandel heb staan.

Ik ben met volle 100% het traject aangegaan met Lisette en wat heb ik daar veel van geleerd. Het was een weg met veel vallen, maar zeker daarna opstaan. 

Het was intensief, maar ik voelde mij na iedere sessie een heel stuk beter voelen. Ik werd vrolijker, opgewekter, energieker en ik laat mij niet zo snel meer uit de weg slaan. Ook mijn omgeving valt het op, complimenten komen regelmatig voorbij. Ik had enorm gebrek aan zelfvertrouwen en nu durf ik echt te zijn wie ik wil zijn, allemaal dankzij Lisette!