Over mijn meditaties...

Rust in je hoofd…

In contact komen met je gevoel, je intuïtie en er naar leren luisteren.

Jezelf niet identificeren met jouw gedachten. Dat is nog niet zo makkelijk. Sommigen denken dat 10 minuten luisteren naar je eigen gedachten mediteren is, ze zijn zich niet bewust, zo’n gewoonte kan het zijn. 

Oefening baart kunst, fietsen lukte je ook niet in 1 keer, toch? De gewoonte doorbreken om niet naar de stemmetjes in je hoofd te luisteren, die je weerhouden om door te blijven gaan of je afleiden tijdens de meditatie, het is zeker niet altijd even makkelijk maar wel meer dan waard. Want als het je eenmaal is gelukt de rust in jezelf te vinden, dat je krachtiger bent dan je gedachten en merkt dat alle antwoorden in jou zitten en niet van buitenaf komen, dan is het geen opgave meer, eerder een “must”, een waardevolle toevoeging aan je dag, jouw leven.

Ik hoop jou met mijn meditaties dit cadeau te geven en als je een onderwerp hebt waar je graag over wilt mediteren, stuur me dan een bericht, dan ga ik ermee aan de slag! 

Liefs, Lisette

Meditatie

Benieuwd naar een uitgebreide hypnose sessie?

Schrijf je in voor...

Jouw maandelijkse koffiemoment waarin ik waardevolle informatie en inspiratie met je deel, je leuke weetjes leest, tips, ervaringen van klanten en blogs