Over Quantum Healing Hypnose Technique

Ik neem je mee in wat Quantum Healing Hypnose Technique voor jou kan betekenen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in QHHT, Quantum Healing Hypnose Technique, een methode ontwikkelt door Dolores Cannon, klik hier . De resultaten die ermee worden behaald zijn niet de minste, resultaten en transformaties waar je mond van openvalt.
Inmiddels mag ik mijzelf gecertificeerd QHHT Practitioner noemen! Ik heb de techniek mogen leren en heb nu zelf prachtige transformaties voor mijn eigen ogen zien gebeuren!

Ik neem jullie graag mee in de wereld van QHHT omdat er nog zoveel veel meer is in dit leven dan dat wat we denken te weten met onze bewuste geest. Het interesseert en fascineert mij enorm en er gaat bijna geen dag voorbij dat ik mezelf beter wil leren kennen. Of liever gezegd, de werking van mijn brein, mijn ego, de bewuste -en onbewuste geest aan het onderzoeken ben.

Doordat ik dit onderzoek voor mezelf en de nodige opleidingen ervoor heb gevolgd kan ik jou daardoor ook helpen. En dat is precies de reden waarom ik hier op aarde ben. We zijn hier allemaal met een reden, overigens de nummer 1 vraag tijdens een QHHT sessie 😉, die van mij is om anderen mensen te coachen, even mee te wandelen op hun pad, zodat ze hun richting weer opnieuw vinden.

Veiligheid en vertrouwen

Een Quantum Healing Hypnose Technique sessie duurt gemiddeld 7 uur waarvan 2 uur hypnose, dat is veel langer dan de gemiddelde coach sessie. Wanneer je nu denkt, “jeetje wat duurt dat lang” , ik weet vanuit eigen ervaring en ervaring van mijn cliënten dat de tijd voorbij vliegt! Het is een dag die volledig in het teken staat van jou, ik neem alle tijd die er nodig is zodat je veiligheid en vertrouwen voelt. We kennen elkaar tenslotte niet en zoals je zult begrijpen gaat het tijdens de sessie niet over koetjes en kalfjes. Genoeg reden om er alle tijd voor te nemen!

Over je brein

Met QHHT bevind je je in de Theta hersengolf. In deze hersengolf bevinden we ons vlak voordat we in slaap vallen, tijdens het wakker worden of tijdens een diepe meditatie. Iedereen is dus te hypnotiseren, mits je het wilt én je je er aan overgeeft. Als we het hebben over hersengolven en de werking van ons brein is het werk van Dr. Joe Dispenza klik hier ook geweldig interessant. Zijn werk brengt mij ook veel inzicht over de werking van ons brein en hoe groot de invloed is van hoe jij denkt en jij je voelt. Dit komt weer mooi samen met het waardevolle werk van QHHT, waarbij je voorbij gaat aan je ego. Weer even terug naar QHHT…

QHHT geeft je op een snelle manier toegang tot jouw diepste kern, voorbij aan alle stemmetjes. En omdat jouw ego even geparkeerd is komen we tot alle antwoorden op jouw levensvragen. De snelle toegang waar ik over spreek is het contact met je Hogere Zelf, jouw onderbewuste. Vanuit hier kan de client zelf zien en veel beter begrijpen waarom bepaalde situaties of gebeurtenissen zijn zoals ze zijn. Het Hoger Zelf zal dit tonen door een reis in je huidige leven of vorige levens, dit ervaar je door alles wat je ziet en alle gevoelens en emoties die daar bij komen kijken. Wanneer je het begrijpt, kan er heling plaatsvinden. Ik begeleid alleen deze mooie reis om een zo goed mogelijk resultaat te halen, de informatie en genezing komt voort uit jezelf.

Zelf vragen stellen

Tijdens de sessie heb ik de gelegenheid om vragen te stellen aan je Hogere Zelf. Deze vragen kunnen over van alles gaan, waarom je hier bent, wat je nog moet leren, over relaties, fysieke klachten. Ik zal een paar voorbeelden noemen:
– Wat is de rol van X in mijn leven?
– Waarom heb ik last van mijn rug?
– Waarom heb ik last van eczeem?
– Waarom lukt het mij niet om te stoppen met eten / roken?
– Wat is mijn missie hier op aarde?

De sessie wordt door mij opgenomen zodat je het op een rustig moment terug kunt luisteren. De waarde van het terugluisteren is erg groot. Ook al ervaar je het zelf alsof je er helemaal bij bent geweest, is dit toch niet altijd het geval. Een nog grotere en waardevollere reden om terug te luisteren is omdat je het dan kan integreren en begrijpen met je brein, gezien deze tijdens de sessie even op “on hold” wordt gezet.

De mooie reizen die ik heb mogen begeleiden hebben mij verrijkt, de verandering die voor je ogen plaatsvindt is magisch en het maakt mij enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen. Ik leer er zelf ook zoveel van, over hoe krachtig wij zijn als mens, dat we tot zoveel meer in staat zijn dan wij denken. We laten ons veel te veel afleiden door onze externe wereld en met deze sessies besef je dat maar al te meer.

Ben je na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden en wil je nog meer weten over QHHT? Klik dan hier (link) of wil je ervaringen lezen van mensen die deze sessie al hebben ondergaan bij mij? Klik dan hier. Direct jouw sessie boeken? Klik dan hier

Ik hoop je snel te ontmoeten