Quantum Healing Hypnose Technique

QHHT
In contact met de wijsheid van je Hogere Zelf

Ben jij er klaar voor jezelf beter te leren kennen?

Alles over QHHT®

Wat is QHHT?

Quantum Healing Hypnose Technique is prachtige methode ontwikkelt door Dolores Cannon. Haar techniek geeft je op hele snelle manier toegang tot antwoorden op jouw levensvragen. Het is een diepgaande en transformerende reis van je bewustzijn die er altijd op gericht is je vooruit te helpen, gericht op het loslaten van ballast en oude pijn, inzichten geeft en heling biedt, mits passend voor dat moment. Het is een uitgebreide regressie sessie onder diepe hypnose, waarbij ook contact wordt gemaakt met het onderbewuste, vaak ook het Hogere Zelf of de Bron genoemd. Dat laatste maakt de sessie heel bijzonder en is dan ook de kers op de taart van deze transformerende reis. Het onderbewuste is een oneindige bron van kennis. Het is niet alleen bekend met alles over wie wij zijn in dit leven, en waren in vorige levens, maar het kent ook onze levensdoelen voor dit leven. Een leven waarin we tot doel hebben iets te leren of te ervaren.

Tijdens een QHHT sessie komt alle informatie van jouw onderbewuste. Ik fungeer enkel als het kanaal, ik begeleid de sessie en reis met je mee.

Contact met het onderbewuste

Het onderbewuste, ook wel je hogere zelf genoemd, heeft alle kennis en informatie over jouw leven en vorige levens. Tijdens de sessie zal jouw hogere zelf uitleg geven over de lessen die jij hebt gekozen om te leren in dit leven. Hier kunnen ook de antwoorden gevonden worden over de aard en oorzaak van gezondheidsproblemen, of het nu om een probleem uit het huidige leven of uit een vorig leven gaat. Mits gepast zal het hogere zelf ter plekke het gezondheidsprobleem oplossen, dat is de kracht van het hogere zelf.

Hogere zelf

Over Dolores Cannon

Dolores Cannon, overleden in oktober 2014, was een regressietherapeut en hypnotherapeut die gespecialiseerd was in het herstellen en documenteren van verloren kennis. Haar roots in hypnose gaan terug tot de jaren 60. Ze heeft zich gespecialiseerd in regressie therapie sinds 1979.
Dolores was een gepensioneerde marine vrouw uit Huntsville, Arkansas, VS, van bijna vijftig jaar toen ze begon te experimenteren met hypnose en regressie. De resultaten waren, om te zeggen in ieder geval behoorlijk spectaculair!

Zij deed er 45 jaar over QHHT te ontwikkelen en ze heeft er vele duizenden mensen mee geholpen. Dolores zag QHHT als de ultieme sessie, daarom kwam een cliënt meestal maar één keer (maar het staat je uiteraard vrij om dit vaker te doen).

In totaal schreef Dolores 19 boeken over de informatie die ze via cliënten hoorde en als een onderzoeksjournalist deed ze verslag van hun verhalen. Behalve “gewone” regressies naar vorige levens, heeft ze ook heel veel “buitenaardse” levens opgetekend.  Deze boeken zijn ook allemaal in Nederland te koop.

Over hypnose

Hypnose is een andere term voor een staat van diepe ontspanning waar iedereen van nature dagelijks al ervaring mee heeft. Ons brein bevindt zich in de theta-hersengolf wanneer we onder hypnose zijn. In deze hersengolf bevinden we ons ook vlak voordat we in slaap vallen, tijdens het wakker worden, en tijdens een diepe meditatie. Iedereen is dus te hypnotiseren, mits je het wilt en je je eraan overgeeft.

Je kunt je extra voorbereiden op een sessie door een aantal dagen voor de sessie begeleide meditaties met visualisaties te doen.

Een volledig beeld van de sessie

Een QHHT  sessie is een persoonlijke sessie en is altijd met z’n tweeën, de informatie die je deelt en die eruit komt na een sessie zal nooit worden gedeeld met anderen door mij. Een QHHT sessie , waarvoor we overigens zoveel tijd nemen als nodig, duurt gemiddeld zo’n 6-7 uur, waarvan 2 uur hypnose. Het is verstandig om geen andere afspraken te hebben deze dag, zodat je niet hoeft te haasten en rustig kunt bijkomen na de sessie.

De sessie zal plaatsvinden in mijn eigen praktijk te Zoetermeer. 

Vanwege de duur van de sessie begin ik het liefst om 10.00 uur. We beginnen dan met de kennismaking waarin ik je leer kennen, je wensen weet en jij je op je gemak voelt, zodat je strakjes ontspannen de hypnose in kunt gaan en ik de juiste vragen kan stellen tijdens de sessie. De kennismaking kan best wel even wat tijd in beslag nemen, maar ik neem alle tijd die nodig is.

Als alles is doorgesproken neem ik nog even kort jouw vragen door die je thuis hebt voorbereid. Je hebt namelijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan het onderbewuste / het hogere zelf. Je mag deze opschrijven in een boekje of op A4-tje. De vragen kunnen werkelijk over van alles gaan maar ik zal hieronder een paar voorbeelden geven zodat je een idee krijgt over wat voor zaken je vragen kunt stellen:

 • Wat is het doel van dit leven?
 • Waarom lukt het niet om af te vallen?
 • Waarom heb ik zoveel negatieve gedachten?
 • Wat is mijn les in dit leven?
 • Ben ik op het juiste pad?
 • Heb ik de juiste carrière stap gemaakt?
 • Wat is de rol van X in mijn leven?
 • Ken ik X uit een vorig leven?
 • Hoe is het met mijn overleden X ? (familielid, huisdier, vriend)
 • Waarom heb ik last van mijn schouder?
 • Waarom heb ik last van mijn gewrichten/eczeem etc.?

Het is belangrijk dat je alle vragen die je hebt opschrijft, je wilt niet dat achteraf blijkt dat je nog iets vergeten bent. Begin dus op tijd met de vragen op te stellen voor jezelf.

Daarna is het tijd voor de hypnose, dit gedeelte duurt ongeveer twee uur. Je maakt het jezelf comfortabel en ik zorg ervoor dat er een audio opname wordt gemaakt van de sessie zodat je deze achteraf op je gemak nog kunt terugluisteren.

Dit is heel belangrijk, jouw brein is tijdens de sessie even ‘buiten spel’, wanneer je terug luistert zal de informatie worden geïntegreerd en een plekje krijgen, zodat je het kan onthouden en de waardevolle informatie ook kan toepassen in je huidige leven.
Daarnaast wordt er tijdens de regressie en het contact met het onderbewuste veel uitleg gegeven en duidelijk gemaakt wat relevant is voor het huidige leven. Elke keer wanneer je de sessie opnieuw terugluistert, zal je merken dat je er weer een nieuw inzicht ontstaat wat op dat moment past in jouw leven. Bovendien kan niet iedereen zich altijd alles herinneren van wat er is gezegd en gebeurd tijdens de sessie.

Na de sessie breng ik je op een prettige manier terug in het hier en nu en zal je verfrist en vol energie ‘wakker’ worden. Dan praten we nog even na en zal ik er op toezien dat je geheel bij bewustzijn en alert je dag verder kan gaan.

Kijk deze video!

Veel gestelde vragen

De kosten zijn € 333,– inclusief BTW

De sessie dient, wanneer de afspraak is gepland afgerekend te worden. Je ontvangt van mij per e-mail de factuur en een betaalverzoek.

De afspraak kan gepland worden via mijn agenda op de website, wanneer je kiest voor een QHHT sessie komen direct de beschikbare data naar voren https://personalhappiness.nl/contact/

Indien je de door jou gemaakte afspraak binnen 48 uur voor de desbetreffende afspraak annuleert zal Personal Happiness de kosten in rekening brengen en ben je  verplicht deze te betalen. Afspraken die geannuleerd of verzet worden voor deze tijd zullen niet in rekening worden gebracht. Bij het niet verschijnen op de afspraak zullen de kosten voor de sessie in rekening worden gebracht en ben je verplicht deze te betalen.

Algemene voorwaarden

Mijn praktijk is gevestigd in Zoetermeer aan de Eleanor Rooseveltlaan 3-25, in het tweede gebouw op de tweede verdieping.

De lift rechts uitlopend kom je bij een deur waar mijn praktijk zich bevindt.

Mocht je het om een reden niet prettig vinden om de sessie in mijn praktijk te laten plaatsvinden neem dan contact met mij op en dan bekijken we de mogelijkheden samen.

Waarom kiezen voor een QHHT sessie?

Eigenlijk kan ik beter zeggen waarom niet 😉 dat is korter. Maar eigenlijk is niets te gek, om wat voorbeelden te noemen waarom een QHHT sessie passend zou zijn voor jou:

 • Gezondheidsproblemen
 • Emotionele ballast
 • Trauma
 • Levensvragen
 • Zingeving
 • Inzichten
 • Nieuwsgierigheid
 • Vragen aan of over overleden dierbaren (ook dieren)
 • Vragen of over voor je kind of iemand anders

Dat varieert van direct tot de weken of maanden na je sessie…Wees je daarbij bewust, dat de verschuivingen en de heling zo groot zijn, als jij wilt. Wat gun jij jezelf? Mag alles weg? Kan alles losgelaten worden? Of wil je toch nog vasthouden aan het oude, de klachten of belemmerende patronen, omdat dit je weg is? Zo zal dan ook geschieden, vrije wil zogezegd.

Een sessie duurt 6-7 uur en ik start graag om 10.00 u. In deze dag sessie hebben we een uitvoerig gesprek, de intake en gaan we in op je vragen. Daarna breng ik je onder hypnose / trance door middel van een visualisatie, dit duurt maximaal 2,5 uur. Tijdens de hypnose sessie zal ik jouw vragen stellen aan het onderbewuste en zal er heling plaatsvinden mits gepast. Na de hypnose praten we nog even na en dan kan het nagenieten beginnen! Het is een snelle, prettige en veilige manier om contact te maken met je eigen binnenwereld, je onderbewuste zogezegd. De informatie die hier naar voren komt is altijd passend voor jou op dat moment, er wordt nooit iets getoond wat je niet aankunt, het onderbewuste is er altijd voor jou om je verder te helpen.

Vóór onze sessie afspraak vraag ik je een lijstje met zo’n 20 vragen te maken. Ongeveer 10  vragen gaan over je gezondheid en je lichaam en de andere 10 vragen zijn levensvragen en persoonlijke vragen.

Neem je vragen op papier mee naar de sessie, want hier gaan we mee werken. Schrijf ze op of print de vragen uit (a.u.b. niet op je telefoon, want die mag uit).

Je kunt je extra voorbereiden op een sessie door een aantal dagen voor de sessie begeleide meditaties met visualisaties te doen.

Om een idee te krijgen van wat je kan verwachten kun je alvast ervaringen lezen op mijn homepage. 

Klik op deze link: https://personalhappiness.nl/#ervaringen

 

Psychiatrische problemen zoals een ernstige depressie, alzheimer, bipolaire stoornis, borderline, psychose, schizofrenie, labiele persoonlijkheid en ernstige verslavingsproblemen.

Eventueel kan iemand anders kan voor jou in zijn of haar sessie de vragen stellen, die jou verder helpen.

Loopt er op dit moment een traject bij een psycholoog of andere zorgverlener, stel deze dan op de hoogte van je voornemen om deze sessie te ondergaan.

Twijfel je? Neem dan contact met me op.

Gebruik je medicatie?

Dat hoor ik graag van tevoren even, dit kan namelijk invloed hebben op de sessie. Laten we dan even contact hebben met elkaar voordat we de sessie met elkaar inplannen.

Als je een grote bewustzijnsverschuiving wilt maken, als je echt oude ballast los wilt laten, als je af wilt van fysieke klachten, als je (levens) vragen beantwoordt wilt hebben, is QHHT een bewezen en veilige manier om deze stappen te zetten. En dat kan echt life changing zijn!

Een QHHT sessie is geschikt va. 18 jaar. Voor kinderen jonger dan 18 jaar geldt, dat een ouder in hun plaats kan komen. We werken zo via jou als ouder om antwoorden en heling te krijgen voor je kind. Dat betekent, dat we in jouw sessie vragen stellen voor en over je kind, zo krijg je de informatie die je verder helpt.

 Zo kunnen we ook werken met mensen, die om andere redenen geen QHHT kunnen doen (zie ook hieronder).

Zwangerschap

Ook is het prima mogelijk om tijdens je zwangerschap een QHHT sessie te doen. Het is een prachtige mogelijkheid om vragen te stellen over dit nieuwe leven als je dit wilt!

Het is goed om op de dag van de sessie geen koffie te drinken, de cafeïne houd je alert. Indien je door geen gebruik van koffie direct hoofdpijn ervaart, drink dan zo min mogelijk koffie voor de sessie.

Een QHHT sessie kan en mag niet via Skype, Zoom, telefoon of pc gedaan worden. Een QHHT sessie is altijd een “live” ontmoeting tussen client en practioner. Wij moeten daar als QHHT practioners ook formeel voor tekenen, dat we ons daar aan houden.
Dit alles is nodig voor jouw veiligheid en die kan ik alleen garanderen en bewaken als ik bij je zit, als we samen in fysiek in dezelfde ruimte zijn. De andere reden is, dat je in een online sessie niet zo diep in trance zult gaan, en je dus ook minder diep gaat in je sessie met geringer resultaat tot gevolg.

Anoniem
Anoniem
Lees verder
Mijn reis onder begeleiding van Lisette was niet alleen een hele mooie ervaring, maar ook een reis vol inzichten. Door haar rust en oordeelloze houding, is er heel snel een vertrouwensband en een veilig gevoel. In het voorafgaande gesprek geeft ze alle ruimte om je verhaal te vertellen en haar vragen te beantwoorden. Ze daagt je uit om je eigen vragen aan te scherpen die je graag beantwoord zou willen hebben. Het was en is een verrijking. Doordat je de opname zo vaak als je wilt kan terugluisteren, blijf je inzichten krijgen. Ook de nazorg van Lisette is indrukwekkend. Af en toe krijg je een berichtje met een persoonlijke vraag en weet ze nog precies waar de knelpunten en inzichten in zaten. Ik gun iedereen zo'n liefdevolle en mooie ervaring met Lisette. Dank je wel lieve Lisette.
Sander
Sander
Lees verder
In een woord "Wauw" wat een ervaring. De oprechte interesse van Lisette in het verhaal achter mijn levensvragen werkte als een warme deken. Het genak waarmee zij mij, ondanks het soms confronterende gesprek uitnodigde om volledig in verbinding te bljjven is echt bijzonder. Het contact met mijn onderbewustzijn was intens en verhelderend. Ik heb me volledig vrij gevoeld om me hieraan te kunnen overgeven..Ik weet nu nog beter. It's all good....Ik hoef alleen maar te luisteren.. in stilte... naar antwoorden die al lang in mezelf zitten... Wat een verijkende ervaring en inzicht. Ik kan het iedereen aanraden. Dank je Lisette voor deze ervaring en voor wie je bent!
Daphne
Daphne
Lees verder
Als eerste wil ik heel graag Lisette bedanken voor deze bijzondere ervaring. Lisette heeft een prettige benadering en ontmoette mij precies daar waar ik op dat moment zat in mijn proces. Haar stem, haar begeleiding en de hele manier van werken, voelde heel vertrouwd en veilig. Het was voor mij dan ook geen probleem om mij over te geven aan het de sessie zelf waar ik met helderheid een dieper / hoger bewustzijn mocht omarmen. De sessie heeft mij veel inzichten gegeven in wat vorige / parelle levens mij in dit aardse leven nog aan boodschappen en inzichten konden bieden. Tevens is er in het ‘gesprek’ met mijn Hogere Zelf naar voren gekomen dat ik in de menselijke ervaring als Daphne, wat vaker het leven mag omarmen met knipoog en dat zich al veel heeft geopenbaard voor mij in dit leven. Dat het pad dat ik beloop daadwerkelijk mijn roeping is. De sessie heeft op mij een ontzettend bevestigende en verhelderende uitwerking gehad. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat ik de recording direct toegestuurd kreeg. Die heb ik meerdere malen beluisterd en elke keer weer stond ik versteld van de wijsheid en liefde die in de boodschappen aanwezig waren. Ik raad dan ook aan wanneer de interesse aanwezig is, om deze ervaring met Lisette te ondergaan! Het is een werkelijk waar een bijzonder cadeau voor jezelf.
Vorige
Volgende

TOT SLOT....

Wil je graag persoonlijk afstemmen om te horen of QHHT iets voor jou kan zijn? Of heb je nog vragen, neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met mij op. 

Dat kan via onderstaand formulier, of bel me op onderstaand nummer. Weet je al genoeg en wil je graag een sessie ervaren? Plan dan gelijk jouw sessie hier onder in!

Neem contact op met mij

Of stuur mij een berichtje!

Schrijf je in voor...

Jouw maandelijkse koffiemoment waarin ik waardevolle informatie en inspiratie met je deel, je leuke weetjes leest, tips, ervaringen van klanten en blogs