Een reis door vorige levens

Voordat ik je meeneem op haar reis door vorige levens vind ik het leuk om je mee te nemen op hoe deze QHHT sessie tot stand is gekomen.

Everything is connected…

Via een vriendin kwam ze bij mijn meditatie avond, ik had een actie waar je gratis iemand mee mocht nemen. Na afloop van de fijne meditatie kletste we nog wat na en vertelde ze mij dat ze de laatste tijd moeite had met contact maken met o.a. haar overleden dierbaren. Tijdens de meditatie avond voelde ze dit contact weer even en dat vond ze heel fijn.

Ook haar vriendin had een mooie ervaring, mijn eigen moeder(!) was bij haar en vertelde haar blij en trots hoe leuk ze het vond dat wij, als oude buurmeisjes, weer contact hadden met elkaar. Ik was verrast en blij dat ze ook aanwezig was!

Na de meditatie kletsten we nog wat na en vertelde ik over wat ik nog meer deed in mijn praktijk, waaronder de QHHT sessies, Quantum Healing Hypnose Technique, een methode ontwikkeld door Dolores Cannon. Dit resoneerde heel erg bij haar en…

Niet lang daarna stond de afspraak gepland 😉. Zij voelde aan alles dat dit precies was wat zij nodig had in haar leven om verder te kunnen.

Hoe mooi is deze ontmoeting tot stand gekomen ✨. Het universum had haar via mijn oude buurmeisje, die mee doet aan mijn meditatie avonden, op mijn pad gebracht, precies op een punt in haar leven dat het zó nodig was, zodat ik haar verder kon helpen op haar pad.

Je ontmoet mensen met een reden en ik geloof dat elke klant met een reden bij mij komt. En niet bij iemand anders. Zo werkt het universum, je trekt klanten aan die bij je passen.

Een korte inleiding…

Ze liep vast in haar leven hier op aarde, ze had ook moeite met hier op aarde te zijn, ze voelde zich niet begrepen. In al haar openheid en kwetsbaarheid vertelde ze mij over haar leven en wat er is gebeurd. Het geeft haar verdriet en vooral veel boosheid, boosheid die ze niet uitte. Tegelijkertijd zag ik ook haar kwetsbaarheid, onzekerheid en twijfel over zichzelf en alles wat zij kan zien en horen, haar gave. Ik zag de interne worsteling voor mijn ogen gebeuren.

Het was tijd om dit te gaan onderzoeken samen met haar.

In de voorbereiding op de sessie vraag ik altijd om je te richten op 20 vragen om te stellen tijdens de QHHT sessie. De nummer 1 vraag is eigenlijk altijd; wat is mijn missie hier op aarde.

Voor jou als lezer geef ik een paar voorbeelden van vragen uit de sessie waar ik in dit blog over schrijf, de meest persoonlijke laat ik natuurlijk achterwege maar dan krijg je een idee en wellicht helpt het jou. Weet dat er eigenlijk niet een vraag is die niet beantwoord kan worden.

  • Van welke levens heb ik het karma afgewerkt?
  • Waarom stoppen vriendschappen met vrouwen elke keer?
  • Zijn mijn overleden dierbaren mijn beschermers en begeleiders?
  • Zit ik op de juiste plek qua werk?

Nu dan snel over naar de QHHT sessie

 

Bij de Maya’s

Het eerste beeld was dat ze bij de Maya’s was. En voelde dat haar hoofd heen en weer ging, ze voelde haar hoofd rollen. Ze voelt dat haar hoofd wordt afgehakt en ziet haar hoofd rollen. Een heftig begin van de sessie en van een leven!

Als ik verder doorvraag over de plek hoort ze trommels, het is er koud alsof ze onder de grond is, het was erg donker, wel een klein beetje licht. Ze werd meegenomen, vastgepakt door iemand lopend met een fakkel door een tunnel en begreep niet goed wat er precies gebeurde. Ze wordt als soort van gevangene meegenomen. Ze wordt meegenomen naar een berg en daar zal ze geofferd worden. Ze hoort mensen huilen en de trommels weer. Ze geeft aan dat ze bang is.

Ze leefde bij de Maya’s en werd geofferd aan de goden. Want als tegenprestatie zou die god, waaraan zij het bloed offerden, dan voor de mens en natuur zorg dragen.

Dan gaan we gelijk door naar een volgend leven..

 

Een groepsverkrachting

Ze voelt veel pijn bij haar schaamstreek. Meerdere mannen zijn bij haar, ze wil weg. Als ik vraag of het klopt dat ze verkracht wordt, antwoord ze bevestigend. Opnieuw een heftige gebeurtenis die wordt getoond. Ze geeft aan dat ze ergens achter is met een mes tegen haar keel. Ze kan zich niet goed oriënteren. Ze ziet kinderen en vrouwen..die vrouwen worden ook verkracht.

Er is genoeg gezien in dit leven want we gaan door naar een volgend leven..

 

Het vernietigingskamp

Ze is op een grote vlakte…ik vraag haar of ze het wil omschrijven.. het lijkt steen op de grond met hekken er omheen, een concentratiekamp denkt ze en ze wil weg daar (dit blijkt een vernietigingskamp te zijn). Ze hoort Duits praten. Er zijn heel veel mensen, ze moet in een trein. Ze is heel bang. Ze heeft een kindje vast, een meisje, haar dochter. Vader is niet in de buurt. Ze ziet een man met een sigaar met een hoed en hoort het fluiten van de machinist.. Ze staan op het punt om te vertrekken. Het blijft even stil…………….
Ik merk dat ze het moeilijk heeft….ik vraag haar wat er gebeurd…..Ze huilt…. Haar dochter wordt uit haar handen getrokken en meegenomen…, kinderen en volwassenen worden van elkaar gescheiden…

Dan zegt ze ineens dat ze Hitler ziet staan. Er wordt iemand doodgeschoten. Het blijft weer even stil, ze moet huilen…

Dan stopt de trein. Iedereen moet uitstappen. Het is intens koud, de kou doet pijn aan haar voeten, er is geen eten helemaal niks. Ze staan in een open veld, achtergelaten in de sneeuw. Ze lopen richting een klein gebouw waar ze wordt gevraagd al haar kleren uit te doen. Er wordt aangegeven dat het binnen warm is. Er wordt veel geduwd omdat er veel mensen in een kleine ruimte zijn. Ze mogen ‘douchen’. Dan gaan de sproeiers aan… en merkt ze dat er geen water uit de kraan komt. Ze krijgt het benauwd….er komt gas uit de sproeiers….Ze heeft pijn in haar hoofd en hoort nagels langs de muren gaan en gegil. Ze is overleden…

Ze is heen gegaan, ze is uit haar lichaam getreden…

Het huidige leven

Daarna kwamen we in een moment van het huidige leven waar naar gekeken mocht worden, hier zal ik verder niet op ingaan.

Toch nog even terug naar een vorig leven

 

Als zeemeermin

Na de gebeurtenis in dit huidige leven gaan we toch nog even terug naar een vorige leven.

Ze voelt dat ze ergens tegenaan zit…als ik verder vraag over wat het dan is, zit ze tegen een rots aan. Oh, ik zie er wel mooi uit zegt ze… Ze ziet de mooie kleuren en ze ziet een staart! We komen erachter dat ze een zeemeermin is.

Héél even denk ik…wat fijn, even iets ‘lichts’ na al die heftige levens.

Maar al snel voelt ze pijn in haar buik en ziet ze donker om zich heen….. ze probeert erachter te komen wat het is. Het voelt als zwarte energie. Ze verschuilt zich ergens achter. Ze hoort van alles vallen in het water, gebouwen gaan kapot, beelden vallen om..Atlantis is waar we zijn. Er is een gevecht, ze zijn Atlantis aan het veroveren, alles gaat kapot.

Ze ziet zichzelf zwemmen, het is er rustig, van een afstand kan ze de stad zien vergaan. Als ik vraag of er iemand bij haar is, geeft ze aan dat er een zeepaardje bij haar is. Dan vertelt ze dat het lijkt alsof er iets uit het water wordt gevist, ze kijkt vanaf een afstand hoe het uit het water wordt getakeld, het lijkt op een beeld. Ze ziet mensen. Ze moet iets verder weg geeft ze aan, anders zien ze mij. Dan ineens geeft ze aan dat ‘we’ zijn verder gegaan dus vraag ik wie er dan bij haar is. Ze lacht.. nee! Er is een jongen bij haar (zeemeerman) Hij is verliefd op haar. ‘Je kan toch zeggen dat ik er ook ben’ vertelt hij. Zij is ook verliefd op hem maar het is geheim.

Het schip wat het beeld uit het water takelde vaart weg. Zij gaan ook weg. Diep van binnen zijn ze ongelukkig omdat alles verwoest is, gelukkig hebben ze elkaar.

De kleur van het water veranderd, meer groen, in plaats van blauw en het is wat troebeler. De jongen en het zeepaardje zijn weg. Ze is alleen. Ze ziet een fel licht en voelt dat ze snel weg moet. Ze is in paniek omdat ze weg moet maar ze weet niet waarheen. Dan springt ze omhoog uit het water en ziet een groepje dolfijnen, ze besluit om mee te gaan met de dolfijnen. Zij leiden haar de goede kant op. Hier is het water donkerblauw en helder, hier voelt het weer goed. De jongen is hier ook weer, samen met zijn vader. Ze geeft aan dat hij erg lijkt op een koning, groot en sterk. De jongen heeft zijn vader ingelicht dat ze eraan kwam en heeft de dolfijnen gestuurd om haar naar deze plek te leiden.  Ze mag hier wonen. Ze hoort gepraat en geregel.

Dan voelt ze ineens weer de pijn. Als ik vraag waarom ze zoveel pijn heeft , geeft ze aan dat ze heel moe is, ze heeft geen energie meer, volledig uitgeput. Het blijkt dat ze zich heeft bezeerd toen Atlantis in elkaar viel. Een wond in haar buik, die niet meer kan genezen.

Ze ziet dat haar leven daar ophoudt, de jongen in haar nabijheid. Ze voelt dat ze uit haar lichaam treedt en voelt zichzelf helen en ziet het licht.

Wat was het doel van dit leven, vraag ik haar, waarom is dit haar zo laten zien;  

Dat ze ziet dat ze niet moet wegrennen, niet moet vluchten. Het is niet nodig, ze had veel wijsheden daar en ze kon zich uitspreken en mensen luisterden ook naar haar.

Dit is iets waar zij in het leven hier op aarde tegenaan loopt, je durven uitspreken en je wijsheid durven delen. Nu zij dit leven heeft gezien, ervaren heeft en ook gevoeld, zal zij merken dat dit anders zal zijn na de sessie. De wijsheid van toen heeft ze nu ook en ook nu zullen mensen gaan luisteren naar haar. Natuurlijk gaat niet alles nu vanzelf, daar heeft ze nog stappen in te nemen maar ze weet, want het innerlijke weten is zo’n belangrijk gevoel, en ze kan er op vertrouwen, dat het mogelijk is om het anders te gaan doen.

 

Wat is de reden dat deze vorige levens aan haar werden getoond?

Er is altijd een reden waarom bepaalde momenten uit vorige levens worden getoond. Het is nodig om verder te kunnen in het huidige leven. Stukken waar je op dit moment vastloopt. Zodat je het kan leren, begrijpen, kan voelen of kan loslaten.

Ik zal dit hieronder delen met je. De antwoorden komen van het Hogere Zelf, ik kort het af met HZ.

Waarom werd haar het leven van de Maya’s laten zien:

HZ: Ze mag nu gaan staan en de waarde weten van haar leven, het is tijd.  

Waarom werd er een gebeurtenis van een groepsverkrachting laten zien in een leven:

In verband met de privacy van de klant, ga ik hier niet verder op in

Waarom werd haar het leven in vernietigingskamp laten zien:

HZ: Ze kan de benauwdheid loslaten (ze heeft last van astma) de angst is niet meer nodig om vast gehouden te worden. Het is angst die ze nog moest voelen om dingen te verwerken in dit leven.

Ik: Hoe mag ze dit loslaten?

HZ: Door te zien dat het goed is waar ze nu is, ze voelt zich onbeschermd. Dit is nu losgelaten.

Ik: Wat zou nog meer kunnen helpen?

HZ: Dat ze weet dat het goddelijke haar omringd, daar mag ze meer op vertrouwen.

Waarom werd haar het leven in Atlantis laten zien als zeemeermin:

HZ: Ze mag vertrouwen op wat ze ziet, en wat ze daar zag. Soms is ze compleet het vertrouwen kwijt in wat ze allemaal ziet, maar het is echt. Laat haar X doen zodat ze het vertrouwen voelt en er aan herinnerd wordt.

Als je tot hier hebt gelezen.. bedankt!

Ik heb je hiermee een inkijkje willen geven in hoe een QHHT sessie kan gaan als je naar vorige levens toe gaat. Met respect voor de klant en veel dankbaarheid dat ik deze wijsheid en kennis mag delen.

De informatie die ze ontvangt is afgestemd op haar, ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt waarom er zulke heftige gebeurtenissen werden laten zien. 

Ik kan dit niet helemaal toelichten in verband met de privacy van de klant, wat ik wel heel graag benoem is dat je altijd krijgt wat je aan kunt en wat aansluit bij wat jij nodig hebt op dit moment in je leven.

Alles waar zij vragen op had is beantwoord in de sessie, de levens die zijn getoond helpen haar verder in dit leven, nu, op aarde. Ik kan mij voorstellen dat dit nu niet helemaal kan overkomen omdat ik bepaalde dingen weg laat in verband met de privacy van de klant en ik niet alle context kan benoemen die is besproken met haar tijden het interview voorafgaand aan de hypnose.

Sinds de sessie is er veel veranderd voor haar, in zichzelf, in haar gezin en op haar werk. Ze heeft meer duidelijkheid en weet nu wat ze kan doen om een leven te leiden wat zij wil, ze weet dat het kan en dat het mag, het is tijd.

De sessie werkt nog maanden door, ongetwijfeld zullen er nog meer veranderingen in haar leven plaatsvinden. En ik mag haar de komende periode nog gaan begeleiden hierin.

Het was een prachtige en intense reis en voor het eerst dat ik er zo uitgebreid over schrijf. Weet dat niet elke sessie zo gaat. Iedere sessie is anders en het niet nodig is om naar vorige levens te kijken. Het is zeker leuk en leerzaam om er naar te kijken maar soms is er wat anders nodig en wordt het getoond op een andere manier, altijd op een manier die jij op dat moment nodig hebt, waarop jij het beste geholpen wordt. Altijd.

Wil je ook een keer meedoen aan een meditatie avond bij mij? Kijk in mijn agenda voor de eerst volgende keer 

Wil je kennismaken met Dolores Cannon en kijken hoe ze vertelt over QHHT? Klik dan hier

Ben je benieuwd of een QHHT sessie ook wat voor jou is? Klik dan hier voor meer informatie

Liefs, Lisette