Over coaching

Is coaching ook iets voor mij?
Groeien is niet iets wat je "een keertje" doet, het is een manier van leven. Hoe goed je ook bent of hoe goed jij je ook voelt, er is altijd ruimte om te groeien! Als je niet groeit cirkel je rond in je comfortzone en vinden we het leven 'wel prima'. Om te groeien of eigenlijk uit je comfortzone te stappen, moet je jezelf uitdagen, uit stretchen buiten je comfortzone, in beweging blijven. Buiten jouw comfortzone staat een schatkist op jou te wachten van ongekende mogelijkheden. Daarom geloof ik dat coaching ook iets voor jou is, omdat jij voelt dat je wilt groeien!
Klik Hier
Wat kan ik verwachten?
Coaching richt zich op de persoon die jij bent geworden door de jaren heen. Door je ouders, hoe je bent opgegroeid, gebeurtenissen in je leven. Tijdens de sessie is er 100% aandacht voor jou, voor wat jij belangrijk vindt en wat jij uit het leven wilt halen. Je voelt dat het anders kan of neem je geen genoegen meer met 'ik ben gewoon zo'.

Tijdens mijn coaching sessies werken we eerst toe naar de kern, 'waarom doe je wat je doet', aan overtuigingen, waarden en brengen deze in lijn met jouw doel of missie. Je laat los wat niet meer dient en we vervangen deze met nieuwe overtuigingen die jou wel dienen! Investeren in persoonlijke groei vraagt van jou, naast een investering in geld, nog iets heel belangrijks, het vraagt van jou 100% motivatie en 100% commitment, alleen dan veranderd alles!

Klik Hier
Wat houdt een gratis sessie in?
Herken jij jezelf in wat ik deel op mijn website en ben je er klaar voor om hier afscheid van te nemen? Hoe zou het voor je zijn als: Je zou zó graag willen dat de telefoongesprekken over en weer gaan tussen jou en je vriendin, dat je de ruimte voelt om ook jouw verhaal te delen en je weer zin krijgt om haar te spreken Je zou willen dat je gewoon naar yogales durfde te gaan, ook al moet je andere dingen doen Dat het je eindelijk lukt om de vakantie zo te plannen met je partner, dat ook jij intens kan genieten van je welverdiende vrije dagen en je na je vakantie dit eens een keer eerlijk kan zeggen tegen iedereen omdat je dit ook zo voelt! Je tijdens je gezellige etentje met je vriendinnen de moed hebt om voet bij stuk te houden en het gerecht te kiezen waar jij mega trekt in hebt, ook al vragen ze je weer een gerecht te delen Dat is zeker mogelijk als je het “De reis naar jezelf” volgt, ik nodig je uit voor een gratis sessie in mijn praktijk of voor een fijne wandeling. Plan een afspraak hier onder in mijn agenda en dan zien we elkaar snel.
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Twijfel je nog over coaching wat voor jou is?

Dat je hier bent laat zien dat je voelt dat je iets wil veranderen in je leven! Ik help je graag!